Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Republika Çeke. Ne dërgojmë lule me dorë në Prague dhe 6 qytete, në Republika Çeke

Në kryeqytetin e Pragës, qytetarët dhe vizitorët shpesh vendosin lule në monumentet e dy heronjëve Çek, Jan Palach dhe Jan Zajiac. Dita e Punës në Republikën Çeke është me datë 1 Maj dhe kjo ditë shenon edhe ardhjen e pranverës. Udhëtimet deri ta statuja e poetit romantik Karel Hynek Macha janë të zakonshme për qiftet të cilët besojnë se vendosja e luleve tek këmbët e poetit do t’ju sjell fat në lidhjet e tyre. Në Sheshin Wenceslas, vizitorët mund të ulen dhe shijojnë kopshtet e bukura për të cilat kujdesen murgjit e Manastirit Franciscan. Në Republikën Çeke, Emrat e Ditëve janë një ngjarje e rëndësishme që shpeshëherë shënohet me dhurimin e luleve. Trëndafili është lulja kombëtare e Republikës Çeke ndërsa edhe shumë lloje tjera të luleve mund të shihen duke lulëzuar anekënd vendit.

Buqeta të Popullarizuara në Republika Çeke


Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

    
Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

    
Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

    
Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

    

Ofertë Speciale: Besnike

Eleganca e kësaj buqete është rruga më e thjeshtë për ti treguar dikujt se mendoni për të. Trëndafilat e kuq garojnë mrekullueshëm kundrejt kulpurit dhe statice ngjyrë deti dhe atij ngjyrë vjollce. Karafilat rozë dhe margaritat e bardha që shoqërojnë tufën, për kohë të gjatë kanë qenë sinonim i dashurisë dhe miqësisë. Me këtë kombinim lulesh është lehtë ti shpreheni dikujt në Brno  Olomouc  Ostrava  Plzen  Prague (Praha) . Lulet e mrekullueshme të kësaj buqete kanë një kombinim jo me një gjatësi të theksuar, por është mirë ti shtohet vazoja për një emocion më personal.
Informacion