Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Rumani. Ne dërgojmë lule me dorë në Bukuresht dhe 25 qytete, në Rumani

Pashkët në Rumani (Romania) festohen me lule duke përfshirë këtu edhe ato për Llazarin, Ditën e Palmës dhe të Dielën e Pashkës. Zambakët e bardhë e të mrekullueshëm të Pashkëve janë gjithmonë të njohura gjatë kësaj feste të shenjtë, si dhe galiumi i verdhë. Kryeqyteti i Rumanisë (Romania) është Bukureshti, dhe qyteti është i mbuluar tërësisht me lule në pranverë. Kjo është edhe koha për festivalin vjetor të luleve të malit, i cili mbahet në pesë vende të ndryshme në të gjithë Evropën, duke përfshirë edhe Mbretërinë e Bashkuar e Kroacinë. Lulja kombëtare e Rumanisë është lulja e qenit, e cila mund të rritet si një shkurre e lulëzuar dhe rrumbullake ose si një kalavesh zvarritës. Gjatë pranverës, lulet e malit fillojnë të lulëzojnë, përfshirë këtu edhe karanfilat e verdhë dhe margaritarët e bardhë. Lule tjera të zakonshme janë edhe lulëkuqet e tulipanët. Aroma e ëmbël e zambakëve të ujit dhe trëndafilave është e njohur dhe shpesh janë pjesë e buqetave me lule. Ndjenjat shpesh shprehen me lule, ku ngjyra të ndryshme të trëndafilave dhe karanfilave janë një zgjedhje popullore. Anthurium dhe zambakët janë poashtu të njohura dhe përdoren shpesh në festat fetare.

Buqeta të Popullarizuara në Rumani


E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

   
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

   
Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

   
Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

   
E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Serenatë

Serenatë

Orkid

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Bukuri Pa Ndjenja

Informacion