Bukuresht Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bukureshti është kryeqyteti i Rumunisë. Poashtu është edhe një ndër qytetet me më shumë prosperitet në Evropën Lindore. Shtëpia e Expo vjetore të Luleve këtu mund të gjenden disa lloje vendase dhe të importuara. Trëndafilat dhe bozhuret janë ndër më të preferuarat së bashku me margaritarët dhe livandot.
Të Përkas Ty
USD 89.43

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.54

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Rrezikojmë
USD 79.40

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 79.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

E këndshme
USD 111.17

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Urime
USD 111.17

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pranim
USD 79.40

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Elegante
USD 79.40

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 79.40

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 124.54

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 79.40

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 79.40

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 89.43

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Optimizëm
USD 79.40

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 124.54

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Seksi
USD 109.49

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 89.43

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Lartësi
USD 111.17

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bukuresht. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bukuresht kohët e fundit : -