Kluj-Napoka Dërgim Lulesh (Luleshitës)

I ndodhur në rajonin e quajtur Transilvania qyteti i Cluj-Napoca është shtëpia e kopshteve të njohura botanike. Me mbi 10.000 bimë nga e gjithë bota ky është emëruar edhe si një monument historik. Disa nga lulet janë trëndafilat, bozhurët, zambakët dhe irisët.
E ëmbël
USD 74.57

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

E këndshme
USD 104.40

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 74.57

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 104.40

Urime

Trëndafila dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 83.99

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Rini
USD 74.57

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 104.40

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 74.57

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 74.57

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 74.57

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Elegante
USD 74.57

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 116.96

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 74.57

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Përqafime
USD 83.99

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm
USD 74.57

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 74.57

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 116.96

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 83.99

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Top