Kraiova Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Craiova është një qendër ekonomike dhe politike. Poashtu është edhe shtëpia e Kopshteve Botanike Craiova. I udhëhequr nga univerziteti përmban shumë koleksione bimësh. Ka edhe disa lule ku përfshihen tulipanët dhe zambakët. Poashtu ka edhe trëndafila shumëngjyrësh si dhe bozhurë në ngjyrë pasteli.
Përjetësi
USD 88.08

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Nënshtrim
USD 101.33

Nënshtrim

24 Trëndafila

Pajtim
USD 101.33

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 62.91

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Ndjenja Të Ngrohta
USD 72.85

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 101.33

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 88.08

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 72.85

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Elegancë
USD 62.91

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 62.91

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 72.85

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 113.25

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 72.85

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Meritë
USD 72.85

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 62.91

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 88.08

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mirënjohje
USD 62.91

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 101.33

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Top