Piteshti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 93.61

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Ego
USD 83.11

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 116.36

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 130.36

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 83.11

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Përkryerje
USD 116.36

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 93.61

Joshje

12 Trëndafila

Shpresë
USD 83.11

Shpresë

Gerbera

Mashtrim
USD 83.11

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 130.36

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Hare e ardhshme
USD 83.11

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Origjinale
USD 116.36

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO