Timishoara Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Timisuari është qyteti i tretë për nga madhësia në Romani. Është edhe shtëpia e kopshtit botanik i cili ka 43 koleksione të bimëve. Përfshirë në këto koleksione janë rodendronët dhe lulet e kuqe të pemës lokus. Trëndafilat, bozhurët dhe magnoliat e bardha aromatike poashtu mund të gjenden në kopshtet e Timsuarit.
E ëmbël
USD 79.33

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

E këndshme
USD 111.07

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Urime
USD 111.07

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 124.43

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Pranim
USD 79.33

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Elegante
USD 79.33

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 142.80

Mahnitëse

Trëndafila

Hutim
USD 124.43

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 124.43

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 124.43

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Optimizëm
USD 79.33

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 124.43

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 79.33

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 89.35

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mashtrim
USD 79.33

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 79.33

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 124.43

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Rini
USD 79.33

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Timishoara. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Timishoara kohët e fundit : -