Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Salvadori. Ne dërgojmë lule me dorë në San Salvador dhe 8 qytete, në Salvadori

Lulja kombëtare e El Salvadorit (El Salvador) është lulja delikate dhe e bardhë e bimëve Juka. E njohur si flor de izote, këto lule të bukura në formë zileje rriten në drejtim për poshtë nga bishti, duke krijuar efektin e mrekullueshëm të një vargu zilesh. Jo vetëm që këto lule kanë një bukuri magjepsëse por ato janë edhe të ngrënshme. San Salvadori (San Salvador) është kryeqyteti i vendit dhe fillimi i pranverës i gjen rrugët e tij të veshura me petalet rozë nga pema Pink Poui. Pranvera sjell gjithashtu sezonin e shirave i cili festohet me Festivalin e luleve dhe palmave në qytetin e Panchimalco. Festivali fillimisht ishte i bazuar në trashëgimin e Majave të këtij vendi, por tani ai përfshinë edhe shenjtin e tyre mbrojtës Virgjëreshën Mari. Buqeta me lule ekspozohen nëpër rrugët e qytetit, me statujën e nënës së bekuar hipur në majë. Altarët bëhen nga gjethet e palmave të cilat lidhen së bashku, me qindra lule të bukura shumëngjyrëshe. Shumë nga këto altarë me lule kanë gladiola shumëngjyrëshe dhe helikonia, krizantema dhe zambakë të bardhë. Së bashku me sukulentët shumëngjyrësh, ky vend është edhe shtëpia e disa varieteteve të zambakëve dhe orkideve.

Buqeta të Popullarizuara në Salvadori


Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

   
Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

   
Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

   


Ofertë Speciale: Dashuri Me Shikim Të Parë

Informacion