Mehikanos Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Një periferi e San Salvadorit, Mejicanos ndodhet afër Parkut Nacional. Në park vizitorët mund të gjenden një larmishmëri të luleve gjatë gjithë vitit. Disa nga lulet janë begoniat dhe zambakët. Luleboret janë të zakonshme, së bashku me lulet e sultanës në ngjyrë të çelur. Poashtu e vështirë është të mos dallohen edhe jukat e gjata.
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.41

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 137.05

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Kotësi
USD 106.60

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 106.60

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 76.14

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 130.96

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 130.96

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 76.14

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 130.96

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 76.14

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Jetë e Lumtur
USD 94.41

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 76.14

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 76.14

Pranim Dashurie

Trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 130.96

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Hijeshi e Pjekur
USD 76.14

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 76.14

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuria e Gruas
USD 76.14

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 106.60

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top