San Miguel Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i San Miguel është i njohur për shumë gjëra përfshirë këtu edhe lulet. Disa nga lulet që veçohen janë orkidetë dhe livandot erëmira. Lulet e gjata juka mund të shihen në periudha të caktuara gjatë vitit. Trëndafilat dhe jaseminët poashtu rriten, së bashku me gerberat dhe krizantemat. Në disa zona mund të shihen edhe helikoniat dhe sterliciat mbretërore.
E butë
USD 108.87

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Përulësi
USD 77.77

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Kthjelltësi
USD 77.77

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 96.43

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Madhështore
USD 133.76

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.77

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 96.43

Joshje

12 Trëndafila

Pranim
USD 77.77

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Kotësi
USD 108.87

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 62.21

Krenare

12 Trëndafila

Puthje
USD 108.87

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 96.43

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 133.76

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Bukuri e Qëndrueshme
USD 62.21

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E dhimbsur
USD 77.77

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 133.76

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 77.77

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 77.77

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në San Miguel. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në San Miguel kohët e fundit : -