San Salvador Dërgim Lulesh (Luleshitës)

San Salvadori është i rrethuar me vullkane dhe lule të bukura. Disa nga lulet në këtë zonë janë begoniat, zambakët dhe lulebora. Lulet e sulltanës në ngjyrë të çelur janë një pamje e zakonshme, së bashku me lulet e gjata të jukas. Parku nacional është shtëpia e disa orkideve e madje edhe helikoniave.
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 106.81

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mirënjohje
USD 76.29

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.60

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 94.60

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Seksi
USD 131.22

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 61.03

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 106.81

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Forcë
USD 94.60

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Gazmore
USD 76.29

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 76.29

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Puthje
USD 106.81

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 131.22

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 76.29

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 131.22

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 131.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 76.29

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 76.29

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 94.60

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top