Santa Ana Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Santa Ana është i njohur për vendndodhjen përgjatë Rrugës së Luleve. Duke u shtrirë në tre qytete ka disa lloje të luleve të cilat rriten përgjatë kësaj rruge. Disa lloje të luleve janë jukat e gjata së bashku me hibiskus dhe helikonia. Në disa zona rriten edhe trëndafilat dhe orkidetë ekzotike.
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.08

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 130.50

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Lavdi
USD 75.87

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.50

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Kotësi
USD 106.22

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 75.87

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Puthje
USD 106.22

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 130.50

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Pajtim
USD 130.50

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 130.50

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 75.87

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 75.87

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 60.70

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 94.08

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Qejf
USD 130.50

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 75.87

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Humor
USD 94.08

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kujtime Të Hirshme
USD 75.87

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Top