Sojapango Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Trëndafilat e egër dhe ata të importuar mund të gjenden në Soyapango. I njohur edhe si një qytet i rrezikshëm, ky qytet është edhe shtëpia e disa llojeve të luleve. Së bashku me trëndafilat dhe lulet juka, vizitorët mund të gjejnë edhe gerberat, begoniat si dhe disa lloje të hibiskuseve në ngjyrë të çelët. Në disa vende mund të gjenden edhe orkide të vetmuara.
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 96.37

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 96.37

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Modesti
USD 77.72

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 77.72

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 108.80

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Puthje
USD 108.80

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 96.37

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 133.67

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Bashkim
USD 108.80

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 133.67

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 133.67

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 77.72

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 96.37

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 133.67

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 77.72

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 77.72

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 96.37

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 96.37

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Sojapango. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Sojapango kohët e fundit : -