Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Senegal. Ne dërgojmë lule me dorë në Dakar dhe 10 qytete, në Senegal

Buqeta të Popullarizuara në Senegal


Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

   
Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

   
E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide