Beograd Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Beogradi është qyteti i Serbisë i cili ka një kulturë dhe histori të pasur. Qyteti është edhe shtëpia e disa kopshteve të bukura me lule. Shtëpia e Luleve e Beogradit është një ndër qytetet më të vjetëra i mbushur me trëndafila të bardhë. Disa nga lulet që shihen në këto kopshte janë tulipanët, zambakët dhe hiacinthat në formë rrushi.
E hirshme
USD 83.74

E hirshme

Karafila , trëndafila

Të Dua Ende
USD 83.74

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 83.74

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 93.31

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 117.23

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 117.23

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 129.99

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Vdes për ty
USD 129.99

Vdes për ty

Trëndafila

Imagjinatë
USD 83.74

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 83.74

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 83.74

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Karakter
USD 150.73

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 117.23

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 117.23

Besnikëri

24 Trëndafila

Ashpërsi
USD 83.74

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 129.99

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 83.74

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 83.74

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top