Kragujevc Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kragujevac është një qytet industrial i cili përmbanë edhe disa bimë e lule vendase. Disa nga lulet që rriten këtu janë lulet e misrit dhe campanulat. Livandot dhe tulipanët lulëzojnë në pranverë. Banorët e Kragujevcit poashtu rrisin lulet në formë këmbane si dhe tërfilin ornamental.
Përqafime
USD 93.51

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 83.92

Buzëqeshëse

Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 130.27

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.27

Vdes për ty

Trëndafila

Imagjinatë
USD 83.92

Imagjinatë

12 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 83.92

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 130.27

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri madhështore
USD 83.92

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Dëshirë
USD 130.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 117.48

Besnikëri

24 Trëndafila

Frymëzim
USD 130.27

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 83.92

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 130.27

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 83.92

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Durim
USD 83.92

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 130.27

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 83.92

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Pranim Dashurie
USD 83.92

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top