Nish Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nishi është qyteti i tretë më i madhë në Serbi dhe shtëpia e disa kopshteve me lule. Lulet e purpurta mbretërore dallohen në këto kopshte me që kjo është ngjyra kombëtare. Disa nga lulet që mund të gjenden në Nish përfshihen jargavanët, livandot dhe tulipanët në ngyjrë të purpurtë të errtë. Kumbullat poashtu lulëzojnë në ngjyrë të purpurtë në pranverë.
Arratisu Me Mua
USD 83.08

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 83.08

Buzëqeshëse

Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 128.96

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 128.96

Vdes për ty

Trëndafila

Imagjinatë
USD 83.08

Imagjinatë

12 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 83.08

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 116.30

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri madhështore
USD 83.08

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

E paharrueshme
USD 83.08

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 116.30

Besnikëri

24 Trëndafila

E përjetshme
USD 83.08

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Frymëzim
USD 128.96

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 83.08

Pranim Dashurie

Trëndafila

Paqe
USD 83.08

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 83.08

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 83.08

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Bukuri Shpirtërore
USD 128.96

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

E ëmbël
USD 83.08

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Top