Novi Pazar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshëse
USD 95.12

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Thashethemëse
USD 171.22

Thashethemëse

72 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 95.12

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rini
USD 95.12

Rini

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 133.17

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 133.17

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 171.22

Mahnitëse

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 95.12

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Respekt
USD 133.17

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 147.66

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Bukuri e Qëndrueshme
USD 95.12

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E re
USD 95.12

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO