Novi Sad Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Novi Sadi është qyteti i dytë më i madhë në Serbi. Është edhe shtëpia e Liqenit Ledinci së bashku me disa kopshte mahnitëse me lule. Lulet të cilat shpesh dhurohen dhe janë popullore në Novi Sad janë tulipanët dhe kosmosët në ngjyrë të purpurtë. Tërfili ornamental është një lule tjetër e zakonshme në këtë qytet.
Buzëqeshëse
USD 86.97

Buzëqeshëse

Trëndafila

Vdes për ty
USD 135.01

Vdes për ty

Trëndafila

Imagjinatë
USD 86.97

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 86.97

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 86.97

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Besnikëri
USD 121.76

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 86.97

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Flirtim
USD 86.97

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Gazmore
USD 86.97

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Hutim
USD 135.01

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Frymëzim
USD 135.01

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 86.97

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 86.97

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 135.01

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 121.76

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 86.97

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 86.97

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 86.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Novi Sad. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Novi Sad kohët e fundit : -