Friends


Pajtim
USD 145.44

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 93.69

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 104.40

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 93.69

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 145.44

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 168.65

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 93.69

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 93.69

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 131.17

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 93.69

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 145.44

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 93.69

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 131.17

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 93.69

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 145.44

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 168.65

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 93.69

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 131.17

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 93.69

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 93.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 131.17

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 104.40

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 93.69

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 145.44

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top