Smederevo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshëse
USD 91.54

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ego
USD 91.54

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 142.10

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 128.15

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 142.10

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Kapem Pas Teje
USD 91.54

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 91.54

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Respekt
USD 128.15

Respekt

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 91.54

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 91.54

Buzëqeshëse

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 102.00

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 91.54

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO