Sombor Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 142.65

Vdes për ty

Trëndafila

Joshëse
USD 91.89

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Karakter
USD 165.40

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 123.40

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 128.64

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 91.89

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 128.64

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 91.89

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 91.89

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 91.89

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Respekt
USD 128.64

Respekt

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 91.89

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO