Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Shqipëri. Ne dërgojmë lule me dorë në Tirana dhe 8 qytete, në Shqipëri

Shqipëria (Albania) është një vend me shumë tradita dhe me një popullsi të madhe myslimane por të përzier me ndikime perëndimore. Ky vend i vogël ka pak burime natyrore, por ka një lule të bukur kombëtare. Lulëkuqja është lulja kombëtare e Shqipërisë (Albania) e cila përshtatet shumë mirë me të kuqen e errët dhe të zezën e flamurit kombëtarë. Lulëkuqet nuk dekorojnë vetëm rrugët e Tiranës (Tirana), por ato përdoren shumë edhe në buqetat e nuseve. Edhe pse një vend malor, toka e saj pjellore është një vend shumë i përshtatshëm për rritjen e lulëkuqeve çdo pranverë. Mesi i marsit zyrtarisht shënon fillimin e pranverës, dhe Shqiptarët e festojnë në të gjithë vendin me festivalin e tyre vjetor të verës. Festivali e ka origjinën dhe është i përqëndruar në qytetin e vogël të Elbsanit, por festohet në të gjithë vendin e madje edhe në kryeqytet, në Tiranë. Ky festival nuk shënon vetëm përfundimin e dimrit, por edhe rilindjen e natyrës dhe shpirtit njerëzor mes bashkatdhetarëve. Edhe pse lulëkuqja është më e njohur, shqiptarët gjithashtu vlerësojnë bukurinë e lulëkuqes së zezë. Edhe pse lulëkuqja e zezë nuk përdoret shumë në dekorime, atë mund ta gjeni të përzier në arredime të ndryshme në të gjithë kryeqytetin. Ne dërgojmë lule në të gjithë Shqipërinë. Qytete të njohura për dërgimin e luleve janë Tirana, Durrësi, Elbasani, Ballshi dhe Berati (por ne mund të dërgojmë lule në të gjitha qytetet e Shqipërisë)

Buqeta të Popullarizuara në Shqipëri


Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

   
Delikate

Delikate

12 Trëndafila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

   
Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

   
Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

   
Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

   

Ofertë Speciale: Fisnikëri

Informacion