Ballsh Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i vogël shqiptar i Ballshit në të kaluarën njihej me emrin Glavinitsa. Me që Ballshi është kryesisht një qytet industrial nuk ka shumë florë në këtë zonë. Lisi dhe pishat halore gjenden kudo në qytet. Ne mund të dërgojmë lule dhe dhurata si arush pellushi e çokollata në të gjithë Ballshin.
Vdes për ty
USD 132.50

Vdes për ty

Trëndafila

Mirënjohje
USD 76.44

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 107.02

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 137.60

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Mendime Qiellore
USD 132.50

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 95.56

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Delikate
USD 76.44

Delikate

12 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 107.02

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Qejf
USD 132.50

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 132.50

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 107.02

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri Shpirtërore
USD 132.50

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Luks
USD 76.44

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ndjenja Të Ngrohta
USD 95.56

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Modesti
USD 76.44

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 107.02

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale
USD 107.02

Origjinale

12 Zambakë

Flirtim
USD 76.44

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Top