Berat Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti historik shqiptar i Beratit është pjesë e trashëgimisë botërore të UNESKO-s. Në pejsazhin malor rrethues të Beratit mund të gjeni shumë lule në rritje, duke përfshirë edhe një shumëllojshmëri të trëndafilave të kuq, lule qumështore, lule margaritarë, lule veronikë dhe lule geranium.
Përulësi
USD 77.71

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mirënjohje
USD 77.71

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 108.80

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 134.71

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Krenare
USD 80.31

Krenare

12 Trëndafila

Elegante
USD 80.31

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 97.14

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Delikate
USD 77.71

Delikate

12 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 108.80

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 134.71

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Qejf
USD 134.71

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 134.71

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 139.89

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 134.71

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Rehati
USD 134.71

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 108.80

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale
USD 108.80

Origjinale

12 Zambakë

Arratisu Me Mua
USD 77.71

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top