Durrës Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Durrësi është një qytet i vjetër bregdetar në Shqipëri, dhe një qendër ekonomike. Industria ka reduktuar shumë kultivimin e luleve dhe bujqësinë. Megjithatë shumë parqe mbeten, ku ka shumë kopshte me lule në të cilat rriten lulekuqe, trëndafila, dhe shumë lule tjera. Një udhëtim i shkurtër në lindje të Tiranës na lejon qasjen në Universitetin e Kopshtit Botanik të Tiranës, që përmban edhe më shumë lule, të tilla si lule gencian, begonias, dhe një shumëllojshmëri lulesh tjera.
Pranim Dashurie
USD 44.87

Pranim Dashurie

Trëndafila

E butë
USD 62.82

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Modesti
USD 44.87

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 76.02

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Seksi
USD 74.57

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 62.82

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 44.87

Entuziaste

Trëndafila

Fyerje
USD 76.02

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Luks
USD 44.87

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 44.87

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 44.87

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 44.87

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 44.87

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Të Dua Ende
USD 44.87

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 76.02

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 44.87

E hirshme

Karafila , trëndafila

Unitet
USD 54.77

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 76.02

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top