Elbasan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti historik i Elbasanit ishte i okupuar nga osmanët, bizantinët, italianët dhe serbët. Kjo ka ndikuar në kulturën e qytetit. Lulet janë simbol në Festivalin pagan të Elbasanit, Ditën e Verës. Banjat termale të Elbasanit janë një vend i njohur gjithashtu, dhe kopshtet me lule ku rriten trëndafila, iris dhe ftonj mund të gjenden kudo.
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 77.05

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 77.05

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 107.87

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 96.31

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 96.31

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

E butë
USD 107.87

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 77.05

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Kapem Pas Teje
USD 77.05

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Delikate
USD 77.05

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 107.87

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Qejf
USD 133.55

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 133.55

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 133.55

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 133.55

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Frymëzim
USD 133.55

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 133.55

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Ftohtë
USD 77.05

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Guximtare
USD 133.55

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top