Tirana Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kryeqyteti i Shqipërisë, Tirana, ka një atmosferë të gjallë kulturore. Lulekuqëja është lulja kombëtare e Shqipërisë. Ajo rritet në të gjithë qytetin, dhe mund të gjendet në Kopshtin Botanik të Tiranës. Kopshti Botanik përfshinë afër 2.000 lloje të bimëve dhe luleve përfshirë edhe lulekuqen, begonia, lule genciane, dhe shumë lule tjera.
E re
USD 45.38

E re

Zambakë dhe trëndafila

Guximtare
USD 76.87

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Entuziaste
USD 45.38

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 63.53

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 45.38

Pranim Dashurie

Trëndafila

Forcë
USD 55.38

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 45.38

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 63.53

Bashkim

24 trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 76.87

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 45.38

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Fisnike
USD 45.38

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 45.38

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 45.38

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Pavdekshmëri
USD 45.38

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 45.38

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 55.38

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Shpresë
USD 45.38

Shpresë

Gerbera

Hijeshi e Pjekur
USD 45.38

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top