Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Shqipëri. Ne dërgojmë lule me dorë në Tirana dhe 6 qytete, në Shqipëri

Shqipëria (Albania) është një vend me shumë tradita dhe me një popullsi të madhe myslimane por të përzier me ndikime perëndimore. Ky vend i vogël ka pak burime natyrore, por ka një lule të bukur kombëtare. Lulëkuqja është lulja kombëtare e Shqipërisë (Albania) e cila përshtatet shumë mirë me të kuqen e errët dhe të zezën e flamurit kombëtarë. Lulëkuqet nuk dekorojnë vetëm rrugët e Tiranës (Tirana), por ato përdoren shumë edhe në buqetat e nuseve. Edhe pse një vend malor, toka e saj pjellore është një vend shumë i përshtatshëm për rritjen e lulëkuqeve çdo pranverë. Mesi i marsit zyrtarisht shënon fillimin e pranverës, dhe Shqiptarët e festojnë në të gjithë vendin me festivalin e tyre vjetor të verës. Festivali e ka origjinën dhe është i përqëndruar në qytetin e vogël të Elbsanit, por festohet në të gjithë vendin e madje edhe në kryeqytet, në Tiranë. Ky festival nuk shënon vetëm përfundimin e dimrit, por edhe rilindjen e natyrës dhe shpirtit njerëzor mes bashkatdhetarëve. Edhe pse lulëkuqja është më e njohur, shqiptarët gjithashtu vlerësojnë bukurinë e lulëkuqes së zezë. Edhe pse lulëkuqja e zezë nuk përdoret shumë në dekorime, atë mund ta gjeni të përzier në arredime të ndryshme në të gjithë kryeqytetin. Ne dërgojmë lule në të gjithë Shqipërinë. Qytete të njohura për dërgimin e luleve janë Tirana, Durrësi, Elbasani, Ballshi dhe Berati (por ne mund të dërgojmë lule në të gjitha qytetet e Shqipërisë)

Buqeta të Popullarizuara në Shqipëri


E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

    
Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

    
Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

    
Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

    

Ofertë Speciale: Fisnikëri

Informacion