Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne dërgojmë lule me dorë në Vashington dhe 2413 qytete, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, lulja kombëtare është trëndafili i kuq dhe mund të gjendet anekënd kryeqytetit Washington D.C. Nga pesëdhjetë shtetet që janë, secili shtet ka lulen e vet kombëtare, dhe lulet luajnë një rol të madh në jetën e popullit amerikan. Në Hawai, lulet aromatike frangipani lidhen së bashku për të krijuar kurora të bukura, dhe është një mënyrë e mirë për t‘ju uruar mirëseardhje vizitorëve. Në kryeqytet, lulet nga druri i qershisë tërheqin vizitorë nga e tërë bota. Dita e Shën Valentinit është një ditë perfekte për të dhuruar lule, ndërsa Dita e Nënës simbolizohet me shumë lule chrysanthemum. Lulet trupgjata, gladiola, shpesh mund të shihen nëpër shumë ceremoni mortore, ndërsa lulet margarita vendosen nëpër varrezat e të afërmëve të vdekur. Bluebonnetat janë të zakonshme anekënd bregdetit jugperendimor, dhe shpesh i japin hijeshi shtëpive në Texas.

Buqeta të Popullarizuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës


Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

   
Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

   
Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

   
Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Kujdesi Amënor

Impresiono atë me këtë kombinim ekzotik dhe të bukur të luleve. Të ujdisura në mënyrë artistike në një shportë elegante, janë 6 trëndafila ngjyrë pjeshke së bashku me karafila dhe orkide të mrekullueshme dendrobium. Orkidetë dhe trëndafilat së bashku janë symbol i shprehjeve sensuale dhe të hijshme, ndërsa karafilat ngjyrë pjeshke i japin një bukuri shtesë kësaj buqete. Është e popullarizuar në Brooklyn, Çikago (Chicago), Los Angeles, Los Angelos (Los Angeles), Nju Jork (New York) por gjithashtu mund të porositet edhe në qytete tjera të mëdha. Bëj që ajo të kuptoj se është e veçantë duke i dhuruar këtë tufë të bukur ekzotike.
Informacion