Vest Jordan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Pastër
USD 176.94

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Gazmore
USD 98.30

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Martesë e Lumtur
USD 149.72

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 98.30

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thashethemëse
USD 176.94

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mashtrim
USD 98.30

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 149.72

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 98.30

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Kotësi
USD 137.62

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 149.72

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 137.62

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Melodioze
USD 137.62

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO