Bronks Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Zona e Bronx është shtëpia e Kopshteve Botanike të New York. Në kopshte mund të gjenden shumë lloje të luleve vendase dhe të importuara. Zambakët aromatik dhe gerberat shumëngjyrëshe janë një pamje e zakonshme në Bronx. Karanfilat dhe zambakët aromatik në formë ylli mund të shihen. Trëndafilat e të gjitha ngjyrave janë një pamje e dashur ndër banorët e Bronxit.
Fisnikëri
USD 103.36

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 144.12

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Përsosmëri
USD 94.62

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 94.62

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 144.12

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 94.62

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 103.36

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Misterioze
USD 103.36

Misterioze

12 Trëndafila

Ego
USD 94.62

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 94.62

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Zonjë Zemërbardhë
USD 94.62

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 94.62

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 144.12

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Ftohtë
USD 94.62

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Karakter
USD 170.32

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 94.62

Imagjinatë

12 Trëndafila

Tërheqje
USD 144.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshëse
USD 94.62

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bronks. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bronks kohët e fundit : -