Jonkers Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Yonkers është një komunitet Hebre me shumë lule. Trëndafilat e kuq dhe karanfilat janë posaçërisht të preferuar. Verdhoku dhe korkuset shihen në pranverë së bashku me bozhurët, petuniat dhe manushaqet. Gojujku dhe mëllagat e gjata poashtu mund të shihen duke lulëzuar në Yonkers.
Fisnikëri
USD 104.85

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Urime
USD 134.38

Urime

Trëndafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 146.20

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 104.85

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 146.20

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 104.85

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 134.38

Bashkim

24 trëndafila

Pajtim
USD 146.20

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Lartësi
USD 134.38

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 104.85

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Bukuri Shpirtërore
USD 146.20

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 95.99

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 146.20

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 95.99

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 104.85

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 95.99

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Moderne
USD 95.99

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Shpërblim Për Mirësi
USD 172.78

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Jonkers. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Jonkers kohët e fundit : -