Nju Jork Dërgim Lulesh (Luleshitës)

New Yorku është një qytet i zhurmshëm me shumë vende ku mund të shihen lule unike dhe ekzotike. Asterat, kumakët dhe karanfilat janë një pamje e zakonshme në pranverë dhe në verë. Vizitorët poashtu mund të kënaqen me arredimet me trëndafila. Orkidetë parazitike poashtu mund të gjenden në serat e qytetit dhe në Euphorbia Horrida.
Fisnikëri
USD 101.20

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Seksi
USD 118.31

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 166.77

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 129.71

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mashtrim
USD 92.65

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 141.11

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 92.65

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 101.20

Misterioze

12 Trëndafila

Ego
USD 92.65

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 92.65

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Zonjë Zemërbardhë
USD 92.65

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 129.71

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 92.65

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dëshirë
USD 141.11

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 129.71

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 92.65

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 92.65

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 92.65

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top