Stejtën Ajllënd Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Staten Island është shtëpia e disa kopshteve të bukura me lule. Trëndafilat e ku dhe të bardhë rriten para Statujës së Lirisë. Zambakët e bardhë në formë trombi dhe grafitët blu poashtu mund të gjenden në këtë ishull të vogël të New York. Kalavesh hiacinthësh poashtu janë një pamje e zakonshme në Staten Island.
Fisnikëri
USD 98.88

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Mirënjohje
USD 90.52

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 98.88

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 90.52

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mashtrim
USD 90.52

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 137.87

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 90.52

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 98.88

Misterioze

12 Trëndafila

Ego
USD 90.52

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 90.52

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Kujtime Të Hirshme
USD 90.52

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Zonjë Zemërbardhë
USD 90.52

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 137.87

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dëshirë
USD 137.87

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Ftohtë
USD 90.52

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 126.73

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Imagjinatë
USD 90.52

Imagjinatë

12 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 126.73

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top