Oklahoma Siti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Forcë
USD 109.10

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 179.79

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Gazmore
USD 99.88

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 99.88

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 99.88

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 152.13

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 99.88

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 139.84

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 179.79

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 99.88

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 99.88

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 152.13

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO