Virgjinia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

   
Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

   
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

   
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila