Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Singapor. Ne dërgojmë lule me dorë në Singapor dhe 2 qytete, në Singapor

Festivali i luleve në Singapor (Singapore) mbahet çdo vit në qytetin e Singaporit (Singapor City). Ky festival ka një dizajn unik e inovativ, me kopshte fantastike, ku ekspozohen orkide të Singaporit (Singapore) si dhe dritaret e luleve të botës, ku kopshte dhe lule nga e gjithë bota ekspozohen. Lulja kombëtare e Singaporit është orkideja, por që gjithashtu është një hibrid. Kjo orkide është krijuar për të nxitur krenarinë kombëtare, gjë të cilën e ka bërë kjo orkide mahnitëse. Tani lulja e bardhë e rozë Vanda Zonja Joaquim është e njohur si orkideja e Singaporit, e që mund të gjendet kudo në kryeqytet si dhe në shumë tempuj të vendit. Përderisa dhurimi i luleve është një gjest shumë i përhapur, ka disa rregulla që duhet të ndiqen. Frangipani (plumaria) nuk duhet dhuruar asnjëherë pasi që ato përdoren vetëm në kurorat e varrimit, e poashtu lulet nuk duhen dhurar asnjëherë të të punësuarve ose personave të një shtrese më të ulët. Trëndafilat, orikdetë dhe krizantemat janë ndër lulet më të përdorura nëpër buqeta e të cilat iu dhurohen gjithmonë miqëve dhe të dashurve.

Buqeta të Popullarizuara në Singapor


Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

   
E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

   
Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

   
Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

   
Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

   
Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

   

Ofertë Speciale: Mbyllje Hesapi

Informacion