Singapor Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti shtet i Singaporit është shtëpia e disa llojeve të luleve ekzotike të cilat mund të gjenden në kopshtet publike dhe private. Mbi 1000 lloje orkideshë gjenden në kopshtet botanike. Poashtu ka edhe trëndafila, zambakë dhe lule agave. Lulet e xhenxhefilit janë të zakonshme, së bashku me jaseminët aromatik në formë ylli.
Forcë
USD 72.62

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 52.82

Delikate

12 Trëndafila

Durim
USD 52.82

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 52.82

E hirshme

Karafila , trëndafila

Rehati
USD 100.35

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mahnitëse
USD 95.07

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 95.07

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 52.82

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshëse
USD 52.82

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 52.82

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Moderne
USD 52.82

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Mirënjohje
USD 52.82

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 52.82

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 72.62

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Imagjinatë
USD 52.82

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 72.62

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Gazmore
USD 52.82

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Paç Fat
USD 73.94

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top