Mothers Day


Mikpritje
USD 114.23

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 81.59

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 143.90

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 81.59

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 81.59

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 81.59

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 114.23

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 81.59

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 81.59

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 143.90

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 103.85

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.59

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 143.90

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 114.23

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 103.85

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 81.59

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 81.59

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 103.85

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 114.23

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 143.90

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 146.87

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 81.59

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 143.90

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 81.59

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top