Congratulations


Elegancë
USD 81.19

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 82.67

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 103.33

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 81.19

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 81.19

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 146.14

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 113.67

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 143.19

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 81.19

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 81.19

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 82.67

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 143.19

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 113.67

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 81.19

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 113.67

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 81.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 81.19

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 143.19

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 81.19

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.19

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 143.19

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 81.19

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 143.19

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 81.19

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top