Friends


Pajtim
USD 143.89

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 81.59

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 103.84

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 81.59

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 143.89

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 146.86

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 81.59

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 81.59

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 114.22

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 83.07

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 143.89

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 81.59

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 114.22

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 81.59

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 143.89

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 146.86

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 81.59

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 114.22

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 83.07

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 81.59

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 114.22

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 103.84

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.59

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 143.89

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top