Sympathy


Përqafime
USD 103.84

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 143.89

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 103.84

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 81.59

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 81.59

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 114.22

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 81.59

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 143.89

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 81.59

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 103.84

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 103.84

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 114.22

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 81.59

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 81.59

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 143.89

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 148.34

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 83.07

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 81.59

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 114.22

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 114.22

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 143.89

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 103.84

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 81.59

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 81.59

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top