Čadca Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 73.46

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Përjetësi
USD 102.85

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Mashtrim
USD 73.46

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 102.85

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 73.46

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 102.85

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 83.26

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 73.46

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Moderne
USD 73.46

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Meritë
USD 83.26

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 73.46

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Vetmi
USD 102.85

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO