Chat with us, powered by LiveChat

Banovce nad Bebravou Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Banovce nad Bebravou është një vend perfekt për disa nga lulet vendase të Sllovakisë. Drunjtë e ahut lulëzojnë në pranverë së bashku me edelweiss dhe asterët malorë. Tulipanët dhe verdhokët janë një pamje tjetër e zakonshme në pranverë. Poashtu ka edhe disa lloje të trëndafilave hibride që rriten në këtë qytet.

Bukuri e Qëndrueshme
USD 165.13

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 81.97

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mashtrim
USD 63.05

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 63.05

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 139.76

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 63.05

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 81.97

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 63.05

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Moderne
USD 63.05

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 81.97

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri e Ndjeshme
USD 63.05

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

E butë
USD 165.13

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO