Banovce nad Bebravou Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Banovce nad Bebravou është një vend perfekt për disa nga lulet vendase të Sllovakisë. Drunjtë e ahut lulëzojnë në pranverë së bashku me edelweiss dhe asterët malorë. Tulipanët dhe verdhokët janë një pamje tjetër e zakonshme në pranverë. Poashtu ka edhe disa lloje të trëndafilave hibride që rriten në këtë qytet.
Bukuri e Qëndrueshme
USD 74.82

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Thashethemëse
USD 134.68

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 84.80

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mashtrim
USD 74.82

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 74.82

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 104.75

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Fisnikëri
USD 84.80

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Kotësi
USD 104.75

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 74.82

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Moderne
USD 74.82

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFO
E përjetshme
USD 74.82

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri e Ndjeshme
USD 74.82

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFO