Bardejov Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti historik i Bardejov duket se gjithmonë është i mbushur me lule në pranverë dhe verë. Irisët, aliumët dhe trëndafilat blu shihen zakonisht në kopshtet e qytetit. Asterët dhe trëndafilat hibrid shpesh mbillen nga banorët. Tulipanët janë një tjetër lule që mund të gjenden në Bardejov.
Mjaft Më Kritikove
USD 71.89

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Pranim
USD 71.89

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Kthjelltësi
USD 71.89

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 71.89

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mikpritje
USD 100.65

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 71.89

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 100.65

Melodioze

24 Trëndafila

Krenare
USD 71.89

Krenare

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 71.89

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 81.48

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Entuziaste
USD 71.89

Entuziaste

Trëndafila

Ego
USD 71.89

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 129.41

Mahnitëse

Trëndafila

Origjinale
USD 100.65

Origjinale

12 Zambakë

Kthjelltësi
USD 71.89

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 113.43

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Fitore
USD 71.89

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Rrezikojmë
USD 71.89

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bardejov. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bardejov kohët e fundit : -