Bratislav Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bratislava është kreqyteti i këtij shteti të vogël dhe shtëpia e parkut më të vjetër në Evropën qëndrore. I hapur në 1776 ky park dhe kopshtet e tijë përmbajnë me qindra lloje të bimëve dhe luleve të rralla e ekzotike. Disa nga lulet që mund të gjenden këtu janë bromeliat së bashku me hibiskusët njëlulesh ose dylulesh. Zambakët dhe orkidetë poashtu mund të gjenden në këto kopshte.
Hare e ardhshme
USD 70.30

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Pranim
USD 70.30

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Pajtim
USD 110.92

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 110.92

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Pavdekshmëri
USD 70.30

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 70.30

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 70.30

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 110.92

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Melodioze
USD 98.42

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 70.30

Pranim Dashurie

Trëndafila

Fisnikëri
USD 79.68

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Entuziaste
USD 70.30

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 98.42

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 70.30

Kthjelltësi

8 trëndafila

E re
USD 70.30

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 70.30

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fyerje
USD 110.92

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 79.68

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bratislav. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bratislav kohët e fundit : -