Dunajská Streda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 75.24

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Përsosmëri
USD 75.24

Përsosmëri

6 Trëndafila

Ashpërsi
USD 75.24

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 75.24

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 118.71

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Rini
USD 75.24

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 105.33

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mashtrim
USD 75.24

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.24

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 75.24

Kthjelltësi

8 trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 105.33

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 105.33

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO