Hlohovec Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 74.17

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 74.17

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 117.03

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 117.03

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 74.17

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Mashtrim
USD 74.17

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 103.84

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 103.84

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 74.17

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Moderne
USD 74.17

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

E përjetshme
USD 74.17

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Dashuria e Gruas
USD 74.17

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO